...

İnşaat Mühendisliği

YAZ OKULU HAKKINDA
27/06/2023

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde başka üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin, yaz okulu dilekçesini eksiksiz bir şekilde doldurup bilalbaran@nevsehir.edu.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Başka üniversitelerden almak istediğiniz derslerin uygun olup olmadığı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği 9. Maddesinin 4. ve 10. Fıkrası gereği değerlendirildikten sonra öğrencilerimize bilgilendirme yapılacaktır. 

Yaz okulu dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.

Not: 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde bölümümüzde yaz okulu açılmayacaktır.

*Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği Madde 9

(4) Öğrenciler öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla bir yaz döneminde haftada toplam on altı ders saatini (derslerin normal dönemdeki haftalık ders saati toplamı) geçmemek üzere en çok dört ders alabilir. Tek ders alan öğrencilerde herhangi bir sınırlama yapılmaz. Yaz okulundan yararlanan öğrencilerin dersleri belirlenirken genel not ortalaması şartı aranmaz.

(10) Öğrenci, farklı üniversiteden alınacak dersin müfredat, dil, kredi ve saatini içeren resmi belge/belgeleri önceden kendi bölümüne verir. Bölüm kurulu tarafından uygun görülmesi halinde ders alınabilir.