...

İnşaat Mühendisliği

2020-2021 YAZ DÖNEMİ YAPILACAK STAJLAR HK.
17/03/2021

İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Rehberi, bölümümüz web sayfasının EĞİTİM->Staj sekmesi altında açıklanmıştır. İlgili linkten Staj rehberine ulaşabilirsiniz.

Pandemi koşulları nedeniyle;

- Bölümümüzde 6. Dönemini tamamlayan öğrencilerimizin (3. Sınıf), 7. Dönem itibarıyla alacakları MESLEKİ UYGULAMA II dersine karşılık gelen yaz stajlarını kendi isteklerine bağlı olarak 20 iş günü büro veya şantiye stajı yapabilecekleri gibi ödev teslimi şeklinde yapabilmelerine,

- 4. Dönemini tamamlayan öğrencilerimizin (2. Sınıf), 5. Dönem itibarıyla alacakları IMU 309 MESLEK UYGULAMA I dersine karşılık gelen yaz stajlarını kendi isteklerine bağlı olarak 20 iş günü şantiye stajı veya ödev teslimi şeklinde yapabilmelerine Staj Komisyonumuz tarafından karar verilmiştir.

- Stajlarını ödev teslimi şeklinde yapmak isteyen öğrencilerimiz için gerekli bilgiler ileri bir tarihte staj komisyonumuz tarafından belirlenerek öğrencilerimize duyurulacaktır.

- Öğrencilerimiz staj hakkında danışmak istedikleri konular için umut.yucel@nevsehir.edu.tr e-mail adresini kullanarak bölümümüz stajlardan sorumlu öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Umut YÜCEL ile iletişim kurabilirler.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu